Tresno Waranggono Dangdut Koplo Hot Saweran Rita Ratu Tawon Terbaru Folk Hd

TRESNO WARANGGONO - Dangdut Koplo Hot Saweran - RITA RATU TAWON Terbaru - Folk Music [HD]

Download Cepat

Name:TRESNO WARANGGONO - Dangdut Koplo Hot Saweran - RITA RATU TAWON Terbaru - Folk Music [HD]
Genre:Unknown
Date:26 February 2017
Duration:00:04:58
View:662.2K
Like:340
Dis Like:137
Type:Youtube to Mp3
Bitrate:128kbps
User:satria dahana
Source:Youtube

Dangdut is a genre of Indonesian folk and traditional popular music that is partly derived from Hindustani, Malay, and Arabic music. Dangdut is a very popular genre in Indonesia because of its melodious instrumentation and vocals. Indonesians dance in the ghoomar style to dangdut music. Dangdut features a tabla and gendang beat.

A dangdut band typically consists of a lead singer, male or female, backed by four to eight musicians. Instruments usually include a tabla, gendang, flute, mandolin, guitars, and synthesizers. The term has been expanded from the desert-style music to embrace other musical styles. Modern dangdut incorporates influences from Middle Eastern pop music, Western rock, house music, hip-hop music, contemporary R&B, and reggae.

The popularity of Dangdut peaked in the 1990s. By 2012, it was mostly popular in the western parts of Indonesia and not in the eastern parts, apart from Maluku.

-------------------------------------------------------

TRESNO WARANGGONO (lirik) :

Nelongso roso rasane nangis jroning atiku
Yen kelingan esem gemuyumu
Laras sworo gending tresno gawe kangene atiku
Tansah eling aku ro sliramu

Duh kangmas sak tenane aku ngerti atimu
Neng wis pestine aku du jodomu
Pancen roso kari roso kudu lilo nggonmu nerimo
Lilakno aku nyanding priyo liyo

Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu suaramu
Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso urip tentrem mulyo

Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Tak lakoni kanti ikhlas ati

Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang-awang
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tumetes eluhku deres mili ono pipi
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni

Wis lilakno aku kangmas wis cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno waranggono

reff:
Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu
Kegugah atiku krungu suaramu
Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno
Mugo biso urip tentrem mulyo

Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku
Tak tembangne saben kangen sliramu
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris
Tak lakoni kanti ikhlas ati

Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang-awang
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang
Tumetes eluhku deres mili ono pipi
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni

Wis lilakno aku kangmas wis cukup lalekno
Lelakon tresno iki bakal dadi crito
Tresno waranggono

-------------------------------------------------------

resa lawang sewu. indonesian dangdut music. indonesian folk song. Dangdut koplo hot syur seksi erotis terbaru.

indonesian folk music.

house music, remix, dugem, koplo, hot, saweran, terbaru, om pallapa, om sera, om monata, om sagita, om sonata, dangdut academy, om latansa, om delta nada, om sadewa, om padmaradja, jaipongan, jatilan, cita citata, trio macan, duo serigala, inul daratista, goyang bor, goyang gergaji, goyang dribble, pantura, mela barbie, evie tamala, zaskia gotik, imeymey, dangdut erotis, passuwo, joglo, pasukan joget, rhoma irama, temon holic, soimah, uut selly, niken amora, della santika, panas, pantura, mp3, lirik, via vallen, dangdut xt square, sppd jogja, wisnu studio.

http://wisnu-studio.blogspot.com
http://sriwisnu02.blogspot.com


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related Posts: